Coffee for hair

Da, da, se poate și asta. Nici măcar n-am căutat după idee, ci m-am întrebat așa, într-o doară, sâmbăta la 6 dimineața, când m-am trezit că mă durea stomacul, să-mi fac un ceai de ghimbir, the one and only pentru aciditate, luându-mi încetișor cafeaua din ibric, pe furiș, să nu mă audă stomacul, dacă n-o avea și cafeaua ceva bun de făcut dacă ți-o torni în cap. Perioada asta sunt cu capul.

Google it.

But of course!

Se putea?! Deci, da. Și cafeaua are efecte în interesul nețărmurit al părului. Cosmetic, adică. Sau să zicem healthy? Strălucire, anticădere, bla-blaurile de pe la apa de orez. Cu care m-am lămurit, mi-a făcut părul aspru, tăiat de pe listă, nu vreau să mai încerc a doua oară.

Mi-am băut ceaiul, m-a mai lăsat stomacul. Mi-am băut și prima cană de cafea, a doua e încă caldă. Mă uit chiorâș la ea. În gură sau în cap? Nu-mi vine s-o pun în cap, că e din aia care-mi place, cu aromă de caramel. Pentru aruncat prin păr se poate și una ordinară, că tot atâția antioxidanți are și tot ph de 5.11, chestia care și m-a convins să încerc, de fapt, pentru că ph-ul părului și scalpului e acidic.

Dileme. Dileme existențiale de sâmbătă dimineața fără somn – ce fac cu cafeaua ce mi-a rămas?

Comments:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s