Repede, până nu le uit

E așa multă informație pe internet, că am obosit doar la gândul ăsta. Am văzut câteva video-uri cu creme naturiste pentru diferite probleme, dar mi-a cam ajuns, n-am de gând să mă mai uit în perioada ce urmează la altele, până nu le încerc pe astea. Sau măcar jumătate din ele. Pentru că mă obosesc deja, devin prea multe alegeri, prea multe idei, toate invențiile pământului deodată la suprafață. Oricum nu există antiaging. E ca și cum ai spune antiviață.

Prima poțiune pe care am s-o încerc e pentru păr, se pare că e mare trend acuma cu rice water. E prea ușor de făcut ca să nu văd dacă e ceva adevăr la mijloc. Orez + apă, părți egale sau 25/75, se lasă într-un vas între 1 oră până la 24 de ore. Unii scurg apa după o oră și-o folosesc, atunci e nefermentată, alții o mai lasă o zi sau două să fermenteze apoi o folosesc ca un al 3-lea pas la spălarea părului, după șampon și balsam. Unii clătesc, alții leave in peste noapte. Niciodată nu se lasă peste 18 ore pentru că începe să fermenteze pe cap, mediu superb pentru bacterii. Dar oricum, câte bordeie…

A doua poțiune – pentru petele de pe piele, felii de cartofi, masaj de 5 minute, apoi clătire.

Și-a 3-a tot de ten, mai elaborată, e o mască ce se lasă cică peste noapte; mă întreb cum mai dormi. Se fierb un morcov și un cartof. Se face apoi câte un piure din ele, se pune 2 linguri dintr-unul, 2 din celălalt, se adaugă jumătate de linguriță de baking soda și jumătate de linguriță de turmeric, se face pasta și se aplică. Aș ține-o jumate de oră. Ce rămâne poate fi păstrat 1 week în frigider.

Pastă naturistă somniferă – se fierbe o banană feliată cu puțină scorțișoară, se face o pastă și se bea. Then sleep.

Un comentariu

Comments:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s