Test driving BMW

Car sellers ar trebui să învețe niște chestii basic pentru a vinde o mașină unei femei. M-am dus la BMW pentru test drive, i-am zis că mă interesează accelerația și feelingu’, iar omul a luat-o de bună. Adică mi-a dat metalul cu 4 roți să mă plimb, fără să mai țină cont de altceva. Cum ar fi… la ce e sensibilă o femeie. Și sigur e la mizerie sau duhori.

Da, sigur, mă interesează cum se simte mașina, dar îți asumi un risc mare când dai unei femei chiar și cea mai nervoasă și nărăvașă mașină pe care și-ar dori-o, fără s-o speli pe dinăuntru, s-o ștergi de parf, s-o aranjezi puțin cât de cât. Cum a pățit cel de azi cu mine. Mi-a dat mașina la testat, seria 1, nu mai veche de un an, însă pentru mine s-a simțit ca un cazan. Murdară, fusese de fumător și toată experiența a fost una neplăcută. În loc să abia aștept să o conduc, eu abia așteptam să mă întorc, să ies din ea și să i-o dau înapoi. Ca apoi să simt nevoia acută să mă spăl pe mâini.

Avea pregătită în continuare pentru mine și una din seria 3, cum îi cerusem inițial, să încerc. Când am revenit în parcare, venise cu cheia pregătită, să mi-o întindă. O secundă am șovăit, dacă s-o iau, că mi-era parcă milă de el să zic că nu. Dar am decis să-mi fi mai mult fidelă mie decât lui și i-am spus că nu mai vreau să testez nimic. Nu azi. Fără alte explicații, că n-aveam ce să explic. Fusesem prea încurcată că-mi dăduse mizeria aia, nici măcar nu m-am putut concentra pe mașină în sine, distrasă de propria decepție. Știam că n-aveam starea să mai fiu atentă la condus cu nemulțumirea aia în gât. Așa că nici măcar n-am vrut să mai aud de cealaltă. Am plecat imediat.

O să mă mai duc o dată să încerc, doar că în altă parte. Asta ca să fiu împăcată că nu scot de pe listă BMW doar pe impresia de azi, atât de proastă, dar complet irelevantă pentru ce aveam eu nevoie să știu. Dar întâi trebuie să-mi treacă puțin supărarea de azi.

Comments:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s